Levering & verzending

Nadat je de bestelling hebt geplaatst worden de kaarsen zo snel mogelijk gemaakt. Het maken van de kaarsen kost meestal 3-5 dagen. Daarna wordt het op de post gedaan. De verzending gaat bijna altijd via DHL. DHL geeft zelf aan dat het pakketje meestal binnen 1-2 werkdagen bij de ontvanger is binnen Nederland. Vanwege het coronavirus en persooneelstekorten, kan het zijn dat jouw pakketje iets langer onderweg is.

Nadat jou pakket is afgegeven aan DHL ontvang jij altijd een track and trace in de mail. Hierdoor kun je zelf in de gaten houden wanneer het pakketje bij jou aankomt. 

Je kunt bij het afrekenen ook kiezen voor verzending via PostNL. Dit verloopt hetzelfde als bij DHL. 

Verzendkosten

BuenaLuz Candles verstuurt pakketten naar Nederland en België. Omdat het om kaarsen gaat, zal het altijd een pakket zijn wat niet door de brievenbus past. De kaarsen worden namelijk zorgvuldig ingepakt, zodat zij onderweg niet beschadigd kunnen worden. 

Het versturen van een pakket met DHL binnen Nederland: €5,95

Het versturen van een pakket met DHL naar België: €8,-

Pakket versturen naar een DHL punt

Wil je het pakket versturen naar een DHL punt bij jou in de buurt? Dat kan, geef dat aan bij de verzendopties. Je krijgt dan ook een bericht wanneer het pakket klaar ligt op het door jouw gekozen DHL punt. 

 

Fout DHL

BuenaLuz Candles is niet aansprakelijk wanneer DHL een pakket kwijtraakt of pakketten die aan de buitenkant beschadigd zijn. Wanneer er kaarsen beschadigd aankomen, neem dan altijd contact op via de mail: buenaluzcandles@hotmail.com of via Instagram: buenaluzcandles. Stuur altijd een foto mee waarop de beschadiging duidelijk te zien is. Zonder foto kan ik helaas niks voor je betekenen.